Medtech-bolag flyttar in hos Wihlborgs

Medtech-bolag flyttar in hos Wihlborgs

Uthyrning

14 juni 2023

Medtechbolaget har tecknat avtal om 800 kvm i Berga Flexhus på Berga i Helsingborg.

CYTO365 är ett växande startup-företag som inom kort lanserar sin första produkt, RondelO™, en vridventil som används inom infusionsterapi för läkemedel som ska ges i sekvens, som t.ex. cytostatika.

I slutet av 2023 flyttar företaget till Berga Flexhus, som består av två moderna kontors- och lagerbyggnader med flexibilitet i främsta fokus. Wihlborgs har tidigare kunnat meddela att medtechföretaget AutomationsPartner flyttar in på totalt 2 200 kvadratmeter till hösten. Den tredje hyresgästen är Soprema som erbjuder produkter inom tätskikt och isolering.

- Wihlborgs har verkligen varit tillmötesgående och delaktiga i planering av vårt nya kontor. Vi ser fram emot att få bygga renrum och starta högvolymsproduktion av vår produkt RondelO™, säger Micael Törnblom, vd på CYTO365 AB.

- Vi ser fram emot att välkomna CYTO365 och det är roligt att Berga Flexhus nu får lite av en medtech-profil. Här har vi kunnat tillmötesgå tre olika företagsbehov genom att kombinera kontorsyta med intilliggande lager och produktionsytor på olika sätt, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se