Magnolia Bostad rekryterar 12 personer inom transaktion

Magnolia Bostad rekryterar 12 personer inom transaktion

 

9 mars 2015

I samband med detta tillträder Erik Rune som CFO och vice VD. Erik kommer närmast från en tjänst som CFO i Norden inom CBRE Global Investors. Tidigare arbetade han som VD för London & Regional Properties nordiska verksamhet.

Transaktionsavdelningen förstärks med Henrik Meeths (analyschef), Gurmo Endale (senior analytiker), Agneta Falk (analytiker), Julie Gardinier (administratör) och med två regionchefer: Andreas Wallin, som ansvarar för södra och västra Sverige samt Magnus Ericsson, ansvarig för Mellansverige. Regioncheferna arbetar primärt med förvärv av byggrätter och projektfastigheter i tillväxtorterna i sina respektive regioner.

Andreas Wallin var tidigare anställd på CBRE som Director på Capital Markets och Magnus Ericsson som Director på DTZ Capital Markets.

Henrik Meeths kommer i sin roll som analyschef att fokusera på investeringsanalys och transaktioner.

Även marknad/sälj och ekonomi förstärks, genom Anna Sjöblom (marknadsassistent), Anna Bjernevik (kundkoordinator), Eva Fontér (redovisningschef), Jeanette Jansson (redovisning), samt Ellinor Keding (reception och administration).

– Vi är glada över att kunna hälsa så många nya kompetenta medarbetare välkomna till Magnolia Bostad. Vi befinner oss i en intensiv tillväxtfas med en projektportfölj på över 4 000 byggrätter och denna expansion öppnar möjligheter för ytterligare affärer, säger Fredrik Lidjan , VD för Magnolia Bostad.

Vill du veta mer om Fastighetsobligationer och Preferensaktier? se konferens: Fastighetsobligationer och Preferensaktier 2015-2020.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se

Källa:

Pressmeddelande Magnolia Bostad för mer information vänligen kontakta Fredrik Lidjan , VD Tel: 070-223 43 47