Magnolia Bostad nominerade till Årets Fastighetsbolag Fredrik Lidjan, vd på Magnolia Bostad. Foto: Magnolia Bostad.

Magnolia Bostad nominerade till Årets Fastighetsbolag

Fastighetsgalan

21 oktober 2019

Nomineringen till Årets Fastighetsbolag Bostad är i full gång och vi kan nu presentera Magnolia Bostad som ett av de nominerade bolagen.

Årets Fastighetsbolag Bostad är ett rikstäckande pris som går till ett bolag som under det senaste året haft en utvecklingskurva som starkt pekat uppåt. Det kan handla om rent ekonomiska framsteg såsom stora framgångar på börsen eller extremt starka finansiella vinster, men även om vunna markanvisningar eller omfattande stadsutvecklingsprojekt.

– Det känns förstås otroligt bra! Det är roligt att våra medarbetares hårda arbete uppmärksammas, säger Fredrik Lidjan, vd Magnolia Bostad

Det är World in Propertys läsare som får chansen att nominera ett bolag som de tycker utmärker sig lite extra. Och Fredrik Lidjan spekulerar i varför just Magnolia Bostad blev ett av de nominerade bolagen:

– Vi har under de senaste åren blivit en allt mer tongivande bostads- och samhällsutvecklare och utvecklar tillsammans med kommunerna och våra samarbetspartners hållbara och trygga stadsmiljöer.

– Vi utvecklar boenden i vilka människor kan trivas och känna sig trygga. Vi lägger mycket möda och energi på att utveckla utseendemässigt attraktiva stadsdelar som inte bara ska hålla länge utan som också ska tålas att tittas på under många år framöver.

World in Property kommer löpande att presentera de nominerade men det finns fortfarande tid kvar att skicka in din nominering på Fastighetsgalan.se, senast den 31/10 vill vi ha ditt förslag.

Fastighetsgalan äger rum på Berns Salonger den 29 januari 2020. Säkra din biljett här.

Av Pernilla Gilbert

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se