Älvängen växer med Veidekke Foto: Veidekke

Älvängen växer med Veidekke

Bostäder

23 november 2018

Nu kommer bolaget att bygga över 30 nya radhus. Projektet ska stå klart för inflyttning under år 2020 om planerna håller.

Tre mil norr om Göteborg, med närhet till Älvängens station, bygger Veidekke Bostad ett nytt radhusområde.

Totalt kommer 33 prisvärda radhus med flexibel planlösning byggas. Radhusen är bostadsrätter med en boyta om 102 kvadratmeter och kostar från 2 295 000 kronor per hus. Säljstart sker den 25 november och inflyttning beräknas ske under våren 2020.

– Vi ser fram emot att utveckla ett nytt bostadsområde i Älvängen där vi kan erbjuda moderna och flexibla radhus till ett attraktivt pris som fler kan ha råd med. Intresset för våra VeidekkeFLEX-radhus i tidigare projekt har varit stort och vi är övertygade om att många kommer att uppskatta bostäderna i detta projekt, säger Mats Fryxell, regionchef för VeidekkeFLEX.

Radhusen i Älvängen tillhör Veidekkes FLEX-radhus vilket gör det möjligt för köparna att välja mellan tre till fem rum och kök, utan att priset för bostaden påverkas. Dessutom är det möjligt att få dubbel takhöjd utan extra kostnad.

– Det är tydligt att många barnfamiljer, äldre och unga par uppskattar det faktum att våra radhus är väl genomarbetade både sett till estetik och funktion. Många värdesätter kvadratsmarta radhus med flexibla planlösningar som väljs utifrån det enskilda behovet av antal rum, säger Jonas Keide, försäljningschef för VeidekkeFLEX.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se