Lundbergs expanderar med nya hyresgäster

Lundbergs expanderar med nya hyresgäster

Uthyrning

27 maj 2020

Torsdag den 28 maj klockan 10:00 öppnar hälsokedjan Life upp sin nya butik i Spiralen Köpcentrum i Norrköping.

Till en början kommer Life att finnas i tillfälliga lokaler bredvid Lindex, under tiden den permanenta lokalen bredvid Apoteket Spiralen färdigställs.

- Vi är mycket glada att Life vill fortsätta sin satsning i Norrköping city. Vi ser fram emot att kunna erbjuda våra besökare en butik med hälsoinriktat utbud med mycket kunnig personal och hälsorådgivare. Life är ett mycket välkommet inslag till Spiralen Köpcentrum, säger Emma Tördahl Centrumledare på Lundbergs Fastigheter.

Life är Nordens ledande hälsokedja med över 345 butiker i Finland, Norge och Sverige samt e-handel. Hos Life hittar du ett noga utvalt och aktuellt sortiment med hög kvalitet med allt från kosttillskott till naturlig hudvård och miljövänliga städprodukter. Life i Norrköping city flyttar från galleria Domino till Spiralen Köpcentrum.

- Vi är glada att flytta in i ett av Norrköpings mest centrala lägen och ser fram emot att välkomna nya och gamla kunder att prata hälsa med oss i vår nya fina butik, säger Therese Djerf, butikschef Life Spiralen.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se