Lumen Radio till Technopolis i Göteborg Bild: Technopolis

Lumen Radio till Technopolis i Göteborg

Uthyrning

2 december 2022

Efter att ha genomgått en omfattande lokalanpassning har nu svenska deep tech-företaget LumenRadio äntligen flyttat in i Technopolis lokaler i Göteborg. LumenRadio, som bland annat står bakom de ikoniska lasersvärden i Star Wars, kommer också ta del av Technopolis fullserviceerbjudande i form av reception, gym och lokalvård.

LumenRadio startade 2008 med en tydlig vision om hur trådlös teknik kommer att förändra världen och har varit ledande i den trådlösa transformationen inom belysningsindustrin. De associeras ofta med IOT-lösningar för ljusshower på konserter och andra stora evenemang, där radiokommunikation ersätter de kablar som annars behövs för att strålkastare och ljusmixerbord ska samverka. Eller inom filmbranschen, där Bolaget erbjuder även trådlös teknik inom fastighetsautomation och industriell kommunikation. Tillexempel står de bakom de legendariska lasersvärden från Star Wars.

– Det har varit en smidig inflytt hos Technopolis. Deras team har varit väldigt professionella och lyhörda, vilket vi uppskattat mycket. Därtill var de både lösningsorienterade och tillmötesgående under hela vår flyttprocess och vi kände oss väldigt välkomna, säger Lisette Stål, HR-direktör, på LumenRadio.

I samband med att verksamheten vuxit har också behovet av större och bättre kontor blivit aktuellt. Och till slut föll valet på Technopolis. Förutom själva kontorsytan så omfattar avtalet även en fullservicelösning. I den ingår bland annat tjänster som arbetsplatsdesign, gym och diverse städlösningar.

– Det är riktigt roligt att LumenRadio har flyttat in hos oss. LumenRadio har dessutom valt att ta del av flera av våra servicetjänster vilket ger oss möjligheten att leverera en fullservicelösning innefattande bland annat reception, gym och lokalvård, säger Johan Herner, som är Business Unit Director på Technopolis Gårda i Göteborg.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se