Logicenters: Ny uthyrning i heta logistikområdet Logicenters gör ännu en stor uthyrning i den nya fastigheten i Brunna, norr om Stockholm. Området tillhör det allra hetaste inom logistik.

Logicenters: Ny uthyrning i heta logistikområdet

Uthyrning

15 december 2021

Logicenters har tecknat ett nytt hyresavtal om drygt 10 000 kvadratmeter i ett av landets allra hetaste logistikområden.

Logicenters har tecknat ytterligare ett avtal med snabbväxande förvaringsföretaget Vinden AB i Brunna logistikpark, strax norr om Stockholm.

Fastigheten är belägen på adressen Mätarvägen 31 och det långsiktiga hyresavtalet avser 10 850 kvadratmeter av fastigheten. Vinden förväntas få tillträde under hösten 2022.

Sedan 2017 har logistikfastighetsaktören förvärvat mark i Brunna för att stärka sin närvaro i regionen ytterligare. 

Den fastighet där Vinden nu hyr ytterligare yta har uppförts på spekulation.

Fastigheten har en total yta om 35 000 kvadratmeter och kommer  att miljöcertifieras enligt BREEAM. Den beräknas stå klar för inflytt under tredje kvartalet av 2022.

– Det är mycket glädjande att vi nu tecknat ett avtal med Vinden. Brunna är en väletablerad logistikpark som erbjuder geografiska fördelar och ett perfekt läge för de som vill bedriva modern logistik. Med möjlighet till smidiga transporter, närhet till såväl viktiga vägar som Stockholm är vi säkra på att Vinden kommer trivas i sina nya lokaler, säger Victoria Ödmark, Commercial Manager på Logicenters.

Fastighetens läge i Brunna är idealt för transport- och logistikverksamheter med närhet till såväl Stockholm, E18 som flygplatser. I Logicenters fastigheter i området huserar redan aktörer som Zalando, Systembolaget och Autoglas.

– Vi ser fram emot att flytta in i en lokal som är anpassad efter vår verksamhet. Vi ser stor potential i Brunna och dess strategiska fördelar som regionen har att erbjuda. Dessutom tror vi att den här platsen kommer bli en viktig del av vår fortsatta utveckling och vår ambition att kunna erbjuda mer effektiv och modern förvaring till våra kunder de kommande åren. Vi vill återigen tacka Logicenters för ett bra samarbete och vi ser fram emot att tillträda våra nya fastigheter under 2022, säger Stefan Ekström, COO på Vinden AB.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se