Locum värvar ny sjukhuschef från Balder
– Mitt främsta fokus ligger i att stödja projektledarna och byggserviceledarna i sitt dagliga arbete för att skapa hållbara vårdmiljöer för framtidens vård, säger Rebecka Yrlid.

Locum värvar ny sjukhuschef från Balder

Personnytt

15 februari 2022

Locum rekryterar en erfaren fastighetsutvecklare från Balder till posten som chef för sitt Projektområde Sjukhus. 

Rebecka Yrlid är ny projektområdeschef för Projektområde Sjukhus på Locum. Med lång erfarenhet av fastighetsutveckling och hållbarhet ska hon med affärsmässighet, driv och engagemang bidra till att utveckla vårdfastigheterna inom Region Stockholm.

– Projektområde Sjukhus innefattar ett stort geografiskt bestånd med många olika hyresgäster och förutsättningar. Här är Rebeckas långa erfarenhet av fastighetsutveckling och trygga ledarskap en stor tillgång för oss. Hon är en stark och driven förebild inom branschen som kommer bidra med ett stort engagemang i vår strävan att bli det ledande fastighetsbolaget inom vårdmiljöer, säger Björn Åsander, projektdirektör på Locum.

Rebecka kommer närmast från Fastighets AB Balder där hon arbetat som Fastighetsutvecklare inom bostäder och kommersiella fastigheter. Hon har även lång erfarenhet av ledarskap och hållbarhet från sin tid som projektchef och hållbarhetschef på Humlegården Fastigheter AB. Där hon även ingick i ledningsgruppen.

– Det som lockar mig med Locum är att få möjlighet att bidra till utvecklingen av våra sjukhus i Stockholm. Projektområde Sjukhus rymmer många fastigheter och här finns verkligen allt; från mindre underhållsprojekt till större komplexa nyproduktionsprojekt vilket känns extra spännande. Mitt främsta fokus ligger i att stödja projektledarna och byggserviceledarna i sitt dagliga arbete för att skapa hållbara vårdmiljöer för framtidens vård, säger Rebecka Yrlid.

I projektområde Sjukhus ingår totalt nitton vårdfastigheter belägna från Upplands Väsby i norr till Handen i söder.

– Det finns en stor vilja till utveckling inom organisationen vilket känns otroligt positivt. Jag ser fram emot att vara med på den här resan framåt och hoppas kunna bidra med driv, affärsmässighet och ett helhetsperspektiv till hela Locum, avslutar Rebecka.

Rebecka tillträdde tjänsten som projektområdeschef den 1 december 2021.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se