Länsförsäkringar Fastighetsförmedling öppnar ny bobutik

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling öppnar ny bobutik

Stadsutveckling

13 mars 2019

Med den nya bobutiken har mäklarkejdan 168 bobutiker runt om i landet. 

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har öppnat i Malung-Sälen. Den 1 mars slog Mia Jonsson upp dörrarna för den nya bobutiken på Moravägen 4. En erfaren mäklare som tror att svenskarnas längtan efter friluftsliv kommer att lyfta regionens bostadsmarknad.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är branschens snabbast växande mäklarkedja. Med Malung-Sälen har kedjan nu 168 bobutiker runtom i landet. Möjligheten till att kunna erbjuda upplevelser inom såväl kultur, friluftsliv och natur under alla delar av året har ökat intresset för att köpa bostad i och omkring Malung-Sälen. Med etableringen av den nya bobutiken är förhoppningen att kunna erbjuda nära kundkontakt och djupare kunskap om den lokala bostadsmarknaden.

– Över hela Västerdalarna finns en levande byggd för både permanentboende och den som är på jakt efter fritidshus. Att kunna ha nära till alltifrån skidåkning och vandringsleder till kulturupplevelser året runt, är möjligheter som få andra boendeområden kan erbjuda. När den nya flygplatsen öppnar senare i år kommer intresset dessutom att öka ytterligare för att bo i och omkring Malung-Sälen, säger Mia Jonsson, fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Malung-Sälen.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se