Lindahls slår rekord - igen Foto: Wikipedia

Lindahls slår rekord - igen

Juridik

23 februari 2018

Advokatfirman Lindahl fortsätter att visa en stark tillväxt. Omsättningen för 2017 ökade med 13 procent mot 2016. 

 

Omsättningen för 2017 blev 758 miljoner kronor, vilket innebär att Lindahl återigen sätter nytt omsättningsrekord och ökar med tretton procent från 2016.

– En omsättning på trekvarts miljard kronor innebär att vi passerar en milstolpe i vår utveckling. Det är ett tydligt tecken på att vi fortsätter erbjuda värdefull rådgivning som skapar riktig nytta för våra klienter och deras affärer. Vi kommer använda kraften i vår utveckling för att fortsätta framtidssäkra vår rådgivning så att vi blir en ännu bättre affärsjuridisk partner framöver, säger Christoffer Gramming, styrelseordförande för Advokatfirman Lindahl.

Lindahls uppdrag är att utveckla människor för framgångsrika affärer. Det gäller både utvecklingen av klienternas affärer för att skapa värden och konkurrenskraft, och medarbetarnas utveckling att bli ännu skickligare rådgivare. I slutet av året vann Lindahl pris som den advokatbyrå som haft nöjdast klienter under de senaste tio åren. Priset delades ut av undersökningsföretaget Regi som årligen genomför den största undersökningen i branschen.

– Allt vårt arbete börjar hos våra kunniga och engagerade medarbetare. Tillsammans bygger vi en lösning med kapacitet att leverera den bästa rådgivningen till våra klienter på innovativa kunskapsföretag. Våra framgångar visar att klienterna uppskattar detta, vilket förstås är glädjande, säger Christoffer Gramming.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se