Lågpriskedjan NORMAL hyresgäst hos Hufvudstaden Hufvudstaden hyr ut 500 kvadratmeter på Klarabergsgatan i Stockholm till danska lågpriskedjan NORMAL.

Lågpriskedjan NORMAL hyresgäst hos Hufvudstaden

Uthyrning

20 augusti 2021

Hösten 2021 öppnar NORMAL en ny butik i Hufvudstadens fastighet på Klarabergsgatan 56 i centrala Stockholm.

Den nya butiken om drygt 500 kvadratmeter kommer erbjuda NORMAL’s fulla lågprisstortiment av produkter för hushållet inom hårvård, hudvård, smink, rengöring och snacks med mera.

NORMAL öppnade den första butiken i Silkeborg i Danmark 2013 och har sedan dess utökat sitt bestånd i de Nordiska grannländerna.

Idag har NORMAL cirkaa 265 butiker i sex länder runt om i Europa.

– Vi är mycket förväntansfulla över att få visa upp vår nya butik på Klarabergsgatan. Det är ett bra läge för oss som vi tror kommer attrahera många nya kunder, säger Jan Nyberg, VD på NORMAL Sverige.

NORMAL’s nya etablering bidrar till att utveckla området kring Klarabergsgatan som en levande mötesplats för besökare i stockholms city, menar Hufvudstaden.

– Vi är glada över att NORMAL väljer Hufvudstadens fastighet för sin nya etablering. NORMAL’s nya butik blir ett välkommet tillskott i området kring Klarabergsgatan, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se