Kungsleden hyr ut till modekedja Foto: PIxabay

Kungsleden hyr ut till modekedja

Uthyrning

5 februari 2019

Kungsleden AB har tecknat ett nytt hyresavtal med Nordens ledande aktör inom premium mode.

KidsBrandStore är en av Nordens största webbbutiker med försäljning av kvalitetskläder och accessoarer för barn och ungdomar, i åldrarna 8 – 16 år. Fokus ligger på hög kundservice och snabba leveranser. Huvuddelen av bolagets försäljning sker på nätet men har kompletterats, sedan tre år tillbaka, med ett omnikanalkoncept där bolaget idag äger sex fysiska butiker placerade i de mest attraktiva köpcentrumen i Sverige.

Hyresavtalet avser cirka 7 200 kvadratmeter lager och kontor i fastigheten Örjan 1, i det numera eftertraktade Örjan-området, med god tillgänglighet till E18. Beräknad inflyttning sker 1 juni 2019.

- Detta skapar möjligheten för oss att kunna ta nästa steg och utveckla vår verksamhet för att säkerställa fortsatt tillväxt både i Norden och i Europa, säger Mikael Arnåsen, vd KidsBrandStore.

- Vi välkomnar KidsBrandStore tillbaka till oss på Kungsleden och till Örjan-området. Det känns spännande att få följa deras fortsatta utveckling och få bidra till deras affär, säger Mats Eriksson, Fastighetschef Mälardalen Kungsleden.

KidsBrandStore flyttar in i en del av den yta som ABB lämnat.

- Ett stort intresse har visats, för både område och de vakanta ytorna. Nu har vi flera förhandlingar som ligger i en slutfas och vi räknar med att kunna fylla de resterande ca 14 000 kvadratmeter med nya verksamheter innan sommaren, säger Mats Eriksson.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se