Kungsleden hyr ut 4 000 kvm till Malmö Padel Malmö Padel hyr 4 051 kvadratmeter i Kungsledens fastighet Tågarp 20:81 i Burlöv.

Kungsleden hyr ut 4 000 kvm till Malmö Padel

Uthyrning

1 oktober 2021

Malmö Padel kommer att etablera en ny padelhall i Kungsledens fastighet i Burlöv i Skåne och har skrivit ett hyresavtal om 10 år. Den nya padelhallen kommer att öppna under våren 2022.

Malmö Padel kommer att erbjuda en modern och exklusiv padelhall med både ute- och inomhusbanor samt omklädningsrum på en yta om 4 051 kvadratmeter i Kungsledens fastighet Tågarp 20:81, Burlöv på Lommavägen 39.

– Vi har upplevelsen i fokus och vårt mål är att erbjuda en plats dit människor kommer för att både utöva världens roligaste sport och för att träffa vänner. Nu är vi redo att ta detta framgångsrika koncept till Malmö och tycker att Kungsledens fastighet i Burlöv passar oss utmärkt, säger Daniel Hansson VD Malmö Padel.

Hyresvärdet per år uppgår till 4,2 miljoner kronor och den totala uthyrningsgraden för fastigheten blir cirka 85 procent.

– Vi är väldigt glada över det stora intresset för fastigheten i Burlöv och det känns extra roligt att få hyra ut till ett företag som erbjuder padel, en sport som fått ett explosionsartat genomslag som populär motionssport i Sverige, säger Ulrica Sjöswärd, Regionchef för Kungsleden i Göteborg/ Malmö.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se