Kungsleden hyr ut 2 600 kvm till Ahlsell Ahlsell flyttar in i fastigheten Stettin 5 som ligger på Tegeluddsvägen 82.

Kungsleden hyr ut 2 600 kvm till Ahlsell

Uthyrning

17 juni 2021

Kungsleden tecknar ett långt hyresavtal med Ahlsell som öppnar en ny butik på Gärdet i Stockholm.

– Vi är glada att välkomna Ahlsell till våra lokaler på Tegeluddsvägen som nu kommer att anpassas efter deras verksamhet. Det är positivt att fler företag får upp ögonen för området Gärdet/Värtahamnen som genomgår en stor förvandling och som vi tror mycket på. Det är därför vi precis har flyttat vårt eget huvudkontor till området, säger Sven Stork, regionchef Stockholm på Kungsleden.

Ahlsell flyttar in i fastigheten Stettin 5 som ligger på Tegeluddsvägen 82. Företaget är den ledande tekniska distributören i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner och har över 100 butiker i Sverige. Tillträdet är beräknat till mars 2022 och hyresavtalet löper till och med år 2027.

– Ahlsells långsiktiga satsning på butiksnätverket för professionella yrkeskunder fortsätter. För att ännu bättre kunna tillgodose våra kunders framtida behov utökar vi nu verksamheten ytterligare med en ny modern anläggning. Allt för att göra våra kunders vardag enklare, säger Claes Seldeby, VD, Ahlsell Sverige AB.

Fastigheten Stettin 5 ingår i Kungsledens strategiska kluster Stockholm City Öst. Totalt äger Kungsleden fyra fastigheter i klustret med en kontorsyta på cirka 85 000 kvadratmeter.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se