Kungsleden ger uppdrag till JLL Foto: Kungsleden

Kungsleden ger uppdrag till JLL

Uthyrning

14 november 2018

Nu har fastighetsbolaget anlitat JLL för ett av de viktigaste fastighetsprojekten som Kungsleden vill stärka.

Kungsleden gör tillsammans med JLL en satsning på sin primefastighet Kista One. Fastigheten, om totalt 37 000 kvadratmeter, erbjuder toppmoderna kontorslokaler i bästa läge med en genomgående hög teknisk standard. Detta förstärks ytterligare genom ett omfattande serviceutbud för dem som arbetar i huset.

Fastighetens gemensamma receptioner och lounge fungerar som nav för hyresgäster och besökare. Fyra bokningsbara mötesrum har renoverats och fått olika karaktär för inspirerande möten. Här tillskapas även en dynamisk loungeyta med touch down-platser och sittgrupper för hyresgäster och besökare som komplement till kontors-lokalerna.

Kungsledens ambition är att underlätta alla aspekter av hyresgästernas arbetsdag. Det ska exempelvis vara lätt att ta sig till sin arbetsplats med alla transportmedel. Med sitt absoluta A-läge i Kista vid gallerians entré är tunnelbanan precis runt hörnet. I fastighetens stora garage kan man parkera och få bilen tvättad medan man arbetar.

Här finns även ett separat cykelrum och nyrenoverade omklädningsrum med dusch och skåp för ombyte. I garaget hittar man laddningsstationer för elbilar och elcyklar samt tryckluft för pumpning av däck.

– Kista One är ett helhetserbjudande som ska ge våra hyresgäster tid över till annat. Vi har samlat en rad tjänster och funktioner som förenklar vardagen för alla som arbetar i huset, säger Lena Bredberg, uthyrningschef på Kungsleden.

Till sin hjälp har Kungsleden anlitat JLL som ansvarar för marknadsföring och uthyrning av fastigheten.

– Kista One är en premiumprodukt på hyresmarknaden av internationellt hög teknisk standard och ett omfattande serviceutbud. Vi är stolta över att ha fått förtroendet av Kungsleden att vara med i utvecklingen av Kista One, säger Erik Skalin, chef för Agency på JLL.

Fastigheten som totalrenoverades 2012 är LEED Gold certifierad och har genomgående mycket hög standard på teknik och klimatkomfort. Exempelvis styrs ventilationen med koldioxidsensorer, vilket inte bara ger perfekt anpassning av luftflöden baserat på hur många som vistas i en viss del av lokalen, utan även minsta möjliga klimatpåverkan.

Kungsleden är även engagerade i ett nära samarbete med andra fastighetsägare i Kista och har arbetat fram en vision för området som man kallar Kistamanifestet. Syftet är att skapa ett tryggt, inspirerande och modernt område där allt man som hyresgäst kan tänka sig önska ska finnas.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se