Kungsleden förstärker inom projektutveckling Patrick Heddini, Joakim Riström och Malin Evertsson.

Kungsleden förstärker inom projektutveckling

Personnytt

14 juni 2021

Kungsleden rekryterar Patrick Heddini som ny projektchef i Stockholm och Joakim Riström som ny affärsutvecklare i Mälardalen.

 

 

Båda tillträder sina tjänster efter sommaren och blir en viktig del i arbetet med projekt- och fastighetsutveckling.

Samtidigt internrekryteras Malin Evertsson som ny projektledare i Mälardalen.

Patrick Heddini börjar sin tjänst som projektchef Stockholm i augusti. Han kommer närmast från Fabege där han arbetat sedan 2012, varav de senaste 3,5 åren som projektchef. Rekryteringen av Patrick är ett led i Kungsledens ambition att arbeta än mer aktivt med värdeskapande fastighetsutveckling.

Samtidigt tillträder Joakim Riström tjänsten som affärsutvecklare i Mälardalen. Joakim kommer närmast från en tjänst som fastighetschef på Mälarenergi. Dessförinnan var han projektchef på NCC samt affärsutvecklare på Castellum.

– Vi är glada över två starka rekryteringar i Patrick och Joakim. De kommer att bli centrala i Kungsledens arbete med värdeskapande fastighetsutveckling vilket är en viktig del i vår affärsstrategi, säger Hanna Brandström, Head of People and Culture på Kungsleden.

Kungsleden internrekryterar även Malin Evertsson som ny projektledare i Mälardalen. Malin har tidigare arbetat som förvaltare och har lång erfarenhet inom Kungsleden av nära arbete med kund och hyresgästanpassningar vilket blir en tillgång i hennes nya roll.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se