Krook & Tjäder – ny ansvarig rekryteras Lisa Karlsson. Foto: Krook & Tjäder

Krook & Tjäder – ny ansvarig rekryteras

Personnytt

13 juni 2018

Det är Lisa Karlsson, arkitekt på Krook & Tjäder, som tillträtt som kompetensområdesansvarig för affärsområdet kontor.

Hon får uppdraget att utveckla området i nära samarbete med företagets arkitekter och inredningsarkitekter.

Med över tio års erfarenhet av kontorsuppdrag kommer Lisa att driva arbetet med ett tydligt fokus på flexibla lösningar och hållbart byggande över tid.

– Jag är stolt över förtroendet och ser fram mot att tillsammans med mina kollegor utveckla vårt erbjudande inom sektorn Kontor, säger Lisa. Vi tillbringar en stor del av vår tid på arbetsplatsen, vilket innebär att vi arkitekter jobbar med människors vardag. Det gör att vi måste ha god kännedom om människans beteende och behov, olika typer av arbetssätt och hur arbetsplatsen kommer att se ut i framtiden. Tillsammans har vi på Krook & Tjäder en gedigen kunskap, vilket ger en stabil grund att arbeta kreativt och nytänkande utifrån.

Lisa tillträdde som ansvarig inom Kontor under våren och kommer att vara stationerad i Göteborg men med ett koncernövergripande uppdrag.

– Lisa är en stor tillgång och vi är glada över att ha henne i rollen som kompetensområdesansvarig för Kontor, säger Johan von Wachenfeldt, koncern-vd på Krook & Tjäder. Hon har stor erfarenhet och kännedom om företaget. På Krook & Tjäder arbetar vi i team och Lisas uppdrag kommer bland annat vara att kartlägga koncernens samlade kompetens för att utveckla våra team och uppdrag ytterligare.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se