Kouvatsis till Colliers

Kouvatsis till Colliers

Personnytt

1 mars 2022

Colliers expanderar och förstärker med en ny senior medarbetare inom Capital Markets.

Philip Kouvatsis har rekryterats som Senior Analyst, Associate Director till affärsområdet Capital Markets med placering i Stockholm. Philip kommer senast från en roll som Senior Analyst på TAM Group och har dessförinnan arbetat på Real Competence, Loqum samt Vasakronan.

Daniel Gorosch, Vd och Head och Capital Markets Colliers Sverige: "Jag är väldigt glad att Philip valt att komma till oss på Colliers. Philip blir ett mycket starkt tillskott till vårt professionella team inom Capital Markets och som bolag fortsätter vi att hålla ett högt tempo med en tydlig tillväxtstrategi. Det är också mycket glädjande att vi sedan april förra året lyckats rekrytera hela 25 nya professionella medarbetare vilket är ett bevis för styrkan i vårt erbjudande och den nya plattform vi nu bygger."

Philip Kouvatsis, Senior Analayst, Associate Director på Colliers: "Det känns oerhört spännande att ansluta till Colliers och jag ser fram emot att vara med på resan till att bli en av de främsta rådgivarna i fastighetsbranschen. Jag hoppas kunna bidra med mitt affärssinne och analytiska förmåga för att skapa värde åt Colliers kunder."

Colliers team inom Capital Markets består av medarbetare med stor erfarenhet inom både köp- och säljrådgivning. Med fokus på att hjälpa kunder genom hela transaktionsprocessen genomför de transaktioner av enskilda kontors-, handels-, logistik- och bostadsfastigheter såväl som av hela portföljer.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se