Kommersiella Fastigheter stärker upp i region väst

Kommersiella Fastigheter stärker upp i region väst

Personnytt

5 december 2023

Kommersiella Fastigheter avslutar året med att rekrytera Richard Lulek till transaktionsteamet i region väst.

Kommersiella Fastigheters tillväxtresa fortsätter och vi är glada att berätta om ytterligare en ny rekrytering. Richard Lulek ansluter till Kommersiella Fastigheter 1 december 2023 och kommer att jobba som transaktionsrådgivare i region väst.

Richard har en flerårig erfarenhet inom fastighetstransaktioner och har en utbildning inom affärsjuridik, vilket ger honom en särskild förmåga att förstå både affärs- och juridiska aspekter i varje transaktion. Han kommer senast från MIKE Kommersiella Fastigheter, där han arbetade med transaktionsrådgivning och framgångsrikt genomförde transaktioner inom alla segment i branschen.

Innan sin tid på MIKE, skaffade Richard värdefull erfarenhet genom studier och arbete på Bjurfors i Göteborg. Den erfarenheten har inte bara gett honom en bred förståelse för mäklarbranschen utan har också stärkt hans förmåga att effektivt kommunicera och skapa långsiktiga affärsrelationer. Richards kombination av erfarenhet och utbildning gör honom till en resursstark och professionell inom området, redo att ta sig an nya utmaningar hos Kommersiella Fastigheter.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se