Klövern nominerade till Fastighetsgalan Foto: Torbjörn Hedberg

Klövern nominerade till Fastighetsgalan

Fastighetsgalan

6 november 2019

I förra veckan stängdes nomineringen till Fastighetsgalan men vi kommer löpande att fortsätta presentera de nominerade bidragen. Klövern är ett av dem.

Årets Fastighetsbolag Kommersiellt är ett rikstäckande pris som går till ett bolag som under det senaste året haft en utvecklingskurva som starkt pekat uppåt. Det kan handla om rent ekonomiska framsteg såsom stora framgångar på börsen eller extremt starka finansiella vinster, men även om vunna markanvisningar eller omfattande stadsutvecklingsprojekt.

– Det är glädjande att våra fina resultat uppmärksammas. Resultat som skapas genom våra dedikerade medarbetare, säger Louise Isgren, Marknadsansvarig på Klövern.

Det är som sagt World in Propertys läsare som får chansen att nominera ett bolag som de tycker utmärker sig lite extra. Och Louise Isgren spekulerar i varför just Klöver blev ett av de nominerade bolagen:

– De senaste åren har varit mycket händelserika för oss på Klövern. Vi har bland annat skördat stora framgångar uthyrningsmässigt, renodlat fastighetsbeståndet, skapat ett nytt affärsområde för projektutveckling som har en central roll i vår stadsutveckling, samtidigt som vi har etablerat Klövern internationellt genom förvärv i Köpenhamn och New York. Detta har skett parallellt med vår löpande förvaltning. Vi skulle bli glada om nomineringen beror på att vi har lyckats utveckla vår verksamhet samtidigt som vi har behållit fullt fokus på den ordinarie verksamheten. Vi tummar aldrig på relationen med våra befintliga hyresgäster, säger hon.

Fastighetsgalan äger rum på Berns Salonger den 29 januari 2020. Säkra din biljett här.

Av Pernilla Gilbert

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se