Kallursystrarna väljer Diös i Falun
Jenny och Sanna Kallur. Bild: Diös

Kallursystrarna väljer Diös i Falun

Uthyrning

20 oktober 2023

Kontor, studio och gott om öppna ytor – så utformas träningstjänsten Vibes nya lokal i centrala Falun och i december tar de plats hos fastighetsägaren Diös.

Det var en idé om att göra hemmaträningen lite snällare och roligare som fick systrarna Sanna och Jenny Kallur att utforma träningstjänsten Vibes i slutet av 2020. Vibes erbjuder ett bibliotek av träningspass, yogaklasser, livepass och annat träningsrelaterat innehåll. Ett stadigt ökande intresse för plattformen har resulterat i fler medarbetare och att bolaget vuxit ur sina nuvarande lokaler.

– Vi vill skapa en plats med skön stämning där vi kan jobba fokuserat och producera träningsinnehåll men också då och då kunna bjuda in våra medlemmar till fysiska träffar, säger Jenny Kallur, grundare, Vibes.

– Det känns häftigt att utforma Vibes nya kontor i en lokal med mycket historia och fina detaljer från förr. Från restaurang Holmens tid framhäver vi bland annat det guldfärgade taket som blir en cool kontrast mot den moderna och funktionella inredningen. Vi är glada över att välkomna Vibes till oss och önskar dem varmt lycka till på sin nya adress, säger Maria Jälmestål, kommersiell förvaltare, Diös Falun.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se