K-märkt hyr hos Fastpartner i Frösunda – Vi på K-märkt ser fram emot att börja arbeta med Fastpartner som delar våra ambitioner både vad gäller mat och hållbarhet, säger Jens Dolk, delägare i K-märkt.

K-märkt hyr hos Fastpartner i Frösunda

Uthyrning

15 september 2021

K-märkts prisbelönta restaurang- och cafékoncept flyttar in på 1 100 kvadratmeter hos Fastpartner i Centrala Frösunda.

K-märkt kommer att driva en lunchrestaurang och ett café i Centrala Frösunda. Etableringen blir K-märkts sjunde i Stockholm.

– I lunchrestaurangen dukar vi varje dag upp en säsongsbetonad lunchbuffé med fokus på kreativa gröna rätter. Ett urval av fisk/skaldjur, fågel/kött och vegetariska alternativ finns också alltid, berättar Jens Dolk, delägare i K-märkt.

Caféet har en bred kaffemeny samt bullar, bröd och sötsaker från K-märks eget bageri och patisserie. Här serveras god och hälsosam mat och väl utvalda drycker. Självklart erbjuds även take away.

– Vi på K-märkt ser fram emot att börja arbeta med Fastpartner som delar våra ambitioner både vad gäller mat och hållbarhet, säger Jens Dolk.

– Vårt motto är ”We fight food waste” och det genomsyrar allt vi gör – hur vi köper in våra råvaror, hur vi tillagar maten, hur den serveras och vad som hamnar på dagens buffébord.

K-märkt kommer att öppna restaurangen och caféet på cirka 1 100 kvm i februari 2022.

– I utvecklingen av Centrala Frösunda har vi satt hälsa och välmående i centrum och under 2022 kommer vi att certifiera kontorsbyggnaden Frösunda Port enligt Well Core Gold, berättar Håkan Bolinder, Regionchef på Fastpartner.

– Att erbjuda hyresgästerna god och hälsosam mat är ett av våra viktigaste fokusområden. K-märkt är med sitt kvalitativa matfokus och engagemang för hållbarhet en perfekt partner för oss.

Centrala Frösunda ligger i det som ofta speglas som Stockholms andra city.

Här arbetar idag nästan 40 000 personer med bara 7 minuter från T-centralen och 4 minuter från Odenplan.

Servicen i stadsdelen har en lokal prägel och i närheten finns dessutom Westfield Mall of Scandinavia.

Kontoren som utvecklas i området är av innerstadskaraktär.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se