K-fast bygger 11 000 kvm åt Byggmax i Hässleholm – Det ska bli jättekul att få in en stabil hyresgäst som Byggmax och fortsätta vår utveckling av T4-området, säger Åsa Fredin, affärsområdeschef Projektutveckling på K-Fastigheter.

K-fast bygger 11 000 kvm åt Byggmax i Hässleholm

Uthyrning

5 maj 2021

K-Fast har tecknat hyresavtal med Byggmax avseende en ny butik som ska uppföras på T4-området i Hässleholm.

Därmed utökas områdets kommersiella utbud med en attraktiv byggkedja. K-Fastigheters avtal med Byggmax löper på elva år.

K-Fastigheter kommer på fastigheten Magasinet 1 att uppföra en ny butik om totalt 11 000 kvadratmeter, varav 8 500 är utomhus.

Butiken kommer att ligga i direkt anslutning till det populära bostadsområdet T4 i centrala Hässleholm. Inflyttning beräknas ske under det andra kvartalet 2022.

– Det ska bli jättekul att få in en stabil hyresgäst som Byggmax och därmed även fortsätta vår utveckling av T4-området, säger Åsa Fredin, affärsområdeschef Projektutveckling på K-Fastigheter.

– Vi ser fram emot att erbjuda hemmafixarna en ännu större butik i Hässleholm med allt som behövs till hemmets alla projekt. Med ett ännu bredare sortiment, en ny öppen butikslösning och fler hjälpsamma guider och skyltar blir det enklare än någonsin att handla byggvaror till drömprojektet, säger Alexander Karijord, regionchef på Byggmax.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se