Jonas Karlsson ny projektchef för Nordr i syd

Jonas Karlsson ny projektchef för Nordr i syd

Personnytt

19 augusti 2022

Nordr värvar Jonas Karlsson som ny projektchef för södra Sverige. Han kommer närmast från Peab och tillträdde i mitten av augusti.

- Med Jonas ombord stärker vi vårt team ytterligare. Han har gedigen kunskap om entreprenadverksamhet, vilket gör oss både starka som beställare och än skarpare i själva genomförandet, säger Louise Palm, regionchef för Nordr i syd.

Jonas Karlsson har arbetat i byggbranschen i princip hela sitt yrkesliv - först som snickare i Småland, därefter Skanska i Stockholm, där han var produktionsledare innan han flyttade till Skåne och växlade över till olika ledarroller som platschef, projektchef och arbetschef, de senaste sju åren på Peab i Skåne. Om varför han valde Nordr säger Jonas så här:

- Dels ska det bli spännande att se saker från beställarsidan efter att ha varit utförare i många år. Här tror jag att jag kan bidra med en hel del erfarenheter. Dessutom tycker jag Nordr känns som ett bra och intressant bolag med spännande projekt, duktiga människor och en bra inställning.

Jonas Karlsson bor i Helsingborg och kommer att vara stationerad vid Nordrs kontor i Malmö.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se