Johan Ellertson ny avdelningschef på SSM Bygg Johan Ellertson tillträder tjänsten som avdelningschef för projekt den 2 December.

Johan Ellertson ny avdelningschef på SSM Bygg

Personnytt

2 december 2013

Johan Ellertson har anställts som avdelningschef för projekt på SSM Bygg & Fastighets AB. Han tillträder tjänsten den 2 december 2013.

Johan Ellertson har erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och har tidigare arbetat på JM och NCC i ett flertal olika roller, både inom produktion och projektledning. De senaste två åren har Johan varit VD på RCC Group:s dotterbolag Iquity, med främsta ansvarsområde för affärsutveckling av bostäder.

”Johan är en erkänt skicklig och driven ledare som har lång och bred erfarenhet från bostadsproduktion och projektledning. Vi är därför mycket glada att han har valt att börja hos oss på SSM. Johans erfarenheter och kompetens kommer att vara mycket viktig för vårt fortsatta strategiska arbete med att nå bolagets långsiktiga målsättning säger SSM:s VD Mattias Roos

2013 har varit ett starkt tillväxtår för SSM och antalet anställda har ökat från 22 till dagens 32 anställda. SSM har en tydlig målsättning att ackvirera minst 500 byggrätter per år de närmaste fem åren samt en långsiktig plan att starta byggnationen av 500 bostäder årligen.

För mer information, se World in Property konferens: Fastighetsförvaltning 2014-2018.

Skribent

Martin Gejrot
mg@worldinproperty.se

Källa:

Pressmeddelande SSM Bygg & Fastighets AB, 

För övrig information, kontakta:  

Mattias Roos, VD, SSM Bygg & Fastighets AB tel 0706-185199