Joakim Lundberg ny fastighetschef för Familjebostäder

Joakim Lundberg ny fastighetschef för Familjebostäder

Personnytt

7 juli 2022

Joakim Lundberg blir ny fastighetschef för Familjebostäder. Han kommer närmast från tjänsten som enhetschef för fastighetsförvaltningen på Familjebostäder. 

– En stark framtidsrekrytering som säkerställer vår fortsatta utvecklingsresa för bättre service till våra hyresgäster och en effektiv förvaltning av våra fastigheter, säger VD Jonas Schneider.

Joakim Lundberg, ny fastighetschef från den 1 oktober på Familjebostäder. Foto: Olof Holdar

Joakim Lundberg har en gedigen bakgrund av fastighetsförvaltning och ledarskap. Han har nominerats till årets chef vid två tillfällen för sitt uppskattade ledarskap. Innan han började på Familjebostäder var han verksamhetschef inom affärsområdet förvaltning på HSB och han har haft roller i hela kedjan av fastighetsförvaltning från fastighetsförvaltare, försäljnings- och affärsutvecklingschef och nu närmast som förvaltningschef.

- Jag är stolt och hedrad över förtroendet. Det ska bli roligt att tillträda och få fortsätta vårt utvecklingsarbete. Vi har de senaste åren steg för steg utvecklat våra arbetssätt och förbättrat både resultat och service. Nu får jag vara med och bidra i en ny roll. Det ser jag mycket fram emot, säger Joakim Lundberg.

Joakim Lundberg tillträder den 1 oktober.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se