Jefast fyller på i Helsingborg

Jefast fyller på i Helsingborg

Uthyrning

27 november 2023

Jefast välkomnar Hyresgästföreningen som sin senaste hyresgäst i centrala Helsingborg. Hyresgästföreningen har sitt huvudkontor i Helsingborg och våren 2024 flyttar organisationen till ca 1200kvm stort kontor vid Mäster Palms Plats.

- Det är glädjande att välkomna Hyresgästföreningen till oss på Söder, säger Cassandra Jertshagen VD på Jefast. Vi ser framemot att tillsammans med dem skapa deras nya och inspirerande kontor.

- Genom flytten får vi moderna lokaler med god tillgänglighet. En flytt till Söder innebär också att vi kommer mer i samklang med vårt Framtidsprogram, vi kommer närmare människor och andra folkrörelser, säger Maria Hjelm Ledningschef på Hyresgästföreningen. Vi ser fram emot att få lära känna våra nya grannar och kommer aktivt att delta i den positiva utvecklingen kring Mäster Palms plats!

Jefast har ett omfattande fokus runt Mäster Palms Plats och driver att strategiskt arbete att utveckla platsen och området Söder. Idag finns det flera företag och aktörer som valt att etablera sig i det centrala området, tillsammans är de bidragande i den positiva utvecklingen, Hyresgästföreningen kommer ytterligare bidra till den positiva utvecklingen som sker i området.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se