Inwita rekryterar från Vasakronan
Eva Thulin har rekryterats som fastighetschef för Inwita. Hon kommer närmast från en roll som fastighetschef Handel och områdesutveckling på Vasakronan.

Inwita rekryterar från Vasakronan

Personnytt

20 januari 2022

Wästbyggs fastighetsbolag Inwita rekryterar en ny fastighetschef från Vasakronan.

Wästbygg Gruppen startade för två år sedan fastighetsbolaget Inwita som främst riktar in sig på samhällsfastigheter. Detta för att kunna erbjuda en helhetslösning inom samhällsfastigheter, med utveckling, entreprenad, ägande och förvaltning.

Nu har Eva Thulin rekryterats som fastighetschef för bolaget. Hon kommer närmast från en roll som fastighetschef Handel och områdesutveckling på Vasakronan.

– Samhällsfastigheter är ett prioriterat område för oss och för att kunna utöka vår portfölj av egenägda fastigheter behöver vi personer med förvaltningskomptens. Inwita har nyligen färdigställt sin första fastighet och vi har fler projekt på gång. Som fastighetschef kommer Eva att vara ansvarig för att bygga upp och driva arbetet i Inwita med målsättningen att stärka koncernens affär inom samhällsfastigheter. Vi ser fram emot att välkomna Eva till Wästbygg Gruppen i slutet av januari, säger Jonas Jönehall, vice koncernchef på Wästbygg Gruppen.

Inwita färdigställde nyligen sitt första projekt - Häggen. Det är ett trygghetsboende i Halmstad som vänder sig till personer över 65 år.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se