Ikano nominerat till Årets Fastighetsbolag Bostad – Vår ambition är att växa inom bostadsrätter, hyresrätter, småhus och vårdfastigheter och vi kommer att fortsätta förvärva mark och fastigheter, säger Christian Mariager, fastighetschef på Ikano Bostad.

Ikano nominerat till Årets Fastighetsbolag Bostad

Fastighetsgalan

28 september 2021

Ikano Bostad har nominerats till priset Årets Fastighetsbolag Bostad, som delas ut på Fastighetsgalan den 9 februari 2022.

– Det känns väldigt roligt och jag är stolt över att Ikano Bostad är nominerade i år igen! Nomineringen är ett kvitto alla medarbetares engagemang och att vi utvecklar och driver verksamheten framåt på ett långsiktigt sätt, säger Christian Mariager, fastighetschef på Ikano Bostad.

Vad ser ni som er profil och styrka som fastighetsbolag inom bostäder?

– Vår breda affär där vi kan ta ansvar för hela kedjan. Vi både äger och förvaltar bostäder och vårdfastigheter långsiktigt, och vi utvecklar och bygger nya bostäder och vårdfastigheter. Vi har en hög lokal närvaro och satsar verkligen för att skapa trygga, trivsamma och hållbara bostadsområden.

Vad är just nu i fokus för er vad gäller vidareutveckling av ert bostadsbestånd?

– Vår ambition är att växa inom bostadsrätter, hyresrätter, småhus och vårdfastigheter och vi kommer att fortsätta förvärva mark och fastigheter. Vi tittar på det som kommer ut på marknaden och är alltid öppna för bra affärer.

Läs mer om Fastighetsgalan och priserna HÄR!

På galans webb kan du fortfarande nominera aktörer till priserna. Och här kan du senare i höst - när alla nomineringar är helt klara - rösta på dina favoriter till de olika priserna.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se