Hyr 500 kvm i Grönstedtska palatset
Barilla flyttar sitt svenska huvudkontor till klassiska Grönstedtska palatset, mer känt som Vin & Sprits gamla huvudkontor,

Hyr 500 kvm i Grönstedtska palatset

Uthyrning

10 mars 2022

Barilla flyttar sitt Sverigekontor till en lokal om 500 kvadratmeter hos SEB Tryggliv i Grönstedtska palatset i centrala Stockholm.

Colliers har varit rådgivare åt Barilla Sverige AB i processen att flytta deras Sverigekontor till den nya adressen.

Valet föll på en yta om ca 500 kvm i Grönstedtska palatset på St Eriksgatan 121 i Stockholm. Grönstedtska palatset, mer känt som Vin & Sprits gamla huvudkontor, är en klassisk fastighet vid Norrtull/Hagastaden med utmärkt läge både när det kommer till kommunikationer, parkering samt serviceutbud.

Barilla Sverige AB flyttar in i sina nya lokaler den 1 juli i år. Fastighetsägare är SEB Tryggliv och förvaltare Novier.

– Det har varit ett intressant och roligt uppdrag att hitta passande ytor för Barillas Sverigekontor. Deras nya kontor på St Eriksgatan har ett perfekt läge med goda kommunikationer och ett rikt serviceutbud, något som är viktigt för många företag, så även Barilla, säger Monika Andersson, Director Tenant Representation Colliers.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se