Hufvudstaden utvecklar Femman Foto: Partyland

Hufvudstaden utvecklar Femman

Uthyrning

6 mars 2018

I april öppnar Party Land sin första butik i centrala Göteborg. De etablerar sig i Femman i Nordstan.

 

Butiken, om ca 150 kvm, kommer att öppna på Femmans nedre plan mitt i en av Göteborgs mest centrala handelsplatser, Nordstan.

Party Land, som startade i USA, är världens största internationella butikskedja för festtillbehör med ett sortiment som riktar sig lika mycket till barn som till vuxna. 

– Det har saknats en riktigt bra festbutik i Göteborg city och det känns väldigt positivt att vi har fått ett så bra läge i och med vår etablering i Femman, säger Patrick Bruna, franchischef för Party Land Sweden.

De senaste åren har Femman genomgått en omfattande renovering för att skapa en urban och inspirerande shoppingdestination där ett brett urval av mode- och livsstilsvarumärken som aim’n, Rituals, H&M Home, Newbie och Monki kombineras med spännande restaurang- och cafékoncept som Pane Fresco, Sushiyama, Santé, Gateau, Gourmetkorv, Joe and the juice med flera.

– Med sitt centrala läge och breda varumärkesutbud bygger Femman en lustfylld shoppingdestination, där Party Lands butik med färgsprakande produkter och mycket inspiration för alla åldrar passar perfekt, säger Cathrine Söderström, chef affärsutveckling butik Göteborg på Hufvudstaden.

Varje år strömmar drygt 12 miljoner besökare genom Femman som slog upp sina portar 1972. Idag rymmer gallerian ett 60-tal butiker, caféer och restauranger på en yta av 16 000 kvadratmeter och är en del av Nordstan.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se