Hufvudstaden hyr ut 1 500 kvm i Nordstan
Konsultbolaget Sitowise har tecknat ett hyresavtal om 1 500 kvm i Hufvudstadens fastighet vid Nils Ericsonsgatan 17 i Nordstan, Göteborg,

Hufvudstaden hyr ut 1 500 kvm i Nordstan

Uthyrning

7 december 2021

Hufvudstaden hyr ut 1500 kvm kontor till Sitowise i Nordstan.

Konsultbolaget Sitowise har tecknat ett hyresavtal om 1 500 kvm i Hufvudstadens fastighet vid Nils Ericsonsgatan 17 i Nordstan, Göteborg, med inflyttning 1 september 2022.

– Vi på Sitowise ser att de utmärkta lokalerna i Nordstan ger oss en möjlighet till integration av våra olika verksamheter i Göteborg.Det centrala läget gör det enkelt för våra medarbetare att få ihop livspusslet och skapar effektivitet och trivsel i verksamheten, säger Jonas Larsson, Managing Director Sitowise Sweden.

Sitowise är en nordisk specialist inom byggd miljö och digitala lösningar som driver utveckling mot smarta städer och levnadsutrymmen där vardagen har ordnats på en hållbar grund.

Sitowise verkar inom tre affärsområden: fastigheter och byggnader, infrastruktur samt digitala lösningar. Koncernens huvudkontor ligger i Esbo, Finland.

– Vi välkomnar Sitowise till Nordstan och är glada över att vi kan erbjuda den optimala lokalen där verksamheterna kan samlokalisera sig, säger Anki Håkansson, förvaltningschef Hufvudstaden, affärsområde Göteborg.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se