Hufvudstaden förnyar hyresavtal om 2 000 kvm Grants Thorntons kontor ligger på Östra Hamngatan i Nordstan och kommer att genomgå en renovering för att anpassas till ett än mer flexibelt arbetssätt.

Hufvudstaden förnyar hyresavtal om 2 000 kvm

Uthyrning

24 augusti 2021

Hufvudstaden förnyar ett hyresavtal om 2 000 kvadratmeter kontor i Nordstan, Göteborg, med Grant Thornton.

Lokalerna finns på Östra Hamngatan 26 i Nordstan och kommer att genomgå en renovering för att anpassas till ett än mer flexibelt arbetssätt.

– Vi är mycket glada över ett fortsatt samarbete med Grant Thornton. De har har haft kontorslokaler hos oss sedan 2014 och nu förlängs vår relation med ett nytt kontrakt. Lokalerna i Nordstan kommer att anpassas för att stödja nya moderna arbetsformer. Det är en viktig del i vårt arbete att kunna möta våra kunders behov av förändringar som som skapar bättre förutsättningar för deras verksamhet, säger Anki Håkansson, förvaltningschef Hufvudstaden, affärsområde Göteborg.

Grant Thornton är ett revisions- och konsultföretag med huvudfokus på revision, ekonomiservice, skatterådgivning och annan rådgivning. Bolaget har cirka 1 200 medarbetare fördelade på 22 kontor i Sverige.

– Våra lokaler i Göteborg finns på bästa läge på Östra Hamngatan i Nordstan.Vi har efter många år i fastigheten nu valt att förlänga vårt avtal med Hufvudstaden. Vi ser fram emot att tillsammans nu skräddarsy lokalerna för att möta framtidens flexibla arbetssätt. Fokus är funktionella och effektiva lokaler för såväl våra medarbetare som våra kunder, säger Claes Jörstam kontorschef på Grant Thornton i Göteborg.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se