Hufvudstaden får Lynk & Co som hyresgäst Mobilitetsvarumärket Lynk & Co hyr 130 kvm hos Hufvudstaden på Norrlandsgatan 10 i Stockholm.

Hufvudstaden får Lynk & Co som hyresgäst

Uthyrning

2 november 2021

I vinter öppnar mobilitetsvarumärket Lynk & Co hos Hufvudstaden på Norrlandsgatan 10 i Stockholm.

Lokalen är på 130 kvm och kommer att utgöra navet för Lynk & Co:s medlemmar med utställningsytor, kaffebar och aktiviteter.

Lynk & Co erbjuder ett alternativ till att äga en bil via ett månadsbaserat medlemskap. Bilen, deras egna Lynk & Co 01, är dessutom utrustad med en delningsfunktion som gör att den enkelt kan delas med familj, vänner, kollegor och samhället i allmänhet.

I centrum för Lynk & Co:s försäljningsupplevelse står klubbarna, ett modernt alternativ till traditionella bilhandlare. Klubben i Stockholm kommer vara en mindre version av de klubbar som idag redan finns etablerade i bland annat Berlin och Amsterdam.

Lynk & Co:s Stockholmsklubb öppnar vintern 2021.

– Det känns verkligen spännande att få välkomna Lynk & Co till vår totalrenoverade fastighet på Norrlandsgatan 10. Lynk & Co utmanar oss konsumenter att tänka nytt kring hur bilar köps, ägs och används. Delningsekonomin är en självklar del av en hållbar framtid, säger Emanuel Westin, chef för affärsutveckling butik på Hufvudstaden.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se