Hufvudstaden anlitar Colliers för Gbg-uppdrag

Hufvudstaden anlitar Colliers för Gbg-uppdrag

Uthyrning

13 december 2022

Hufvudstaden har anlitat Colliers för ett exklusivt uthyrningsuppdrag avseende 800 kvadratmeter kontor. Fastigheten som är belägen i Nordstan i centrala Göteborg, erbjuder moderna och ljusa lokaler på bästa läge, högst upp i huset.

Fredrik Ottosson, Chef Affärsområde Göteborg: "Vi ser fram emot samarbetet med Colliers, som är en väl förankrad aktör på fastighetsmarknaden i Göteborg."

Kontoret ligger med kort avstånd från Göteborgs centralstation och med ett stort utbud av all form av service samt restauranger, caféer och butiker. Som hyresgäst har man tillgång till cykelparkering i huset och parkeringsmöjlighet finns i Nordstans p-hus.

Marie Meyer, Head of Leasing Colliers: "Vi är stolta över förtroendet från Hufvudstaden och ser fram emot vårt samarbete. Fastighetens flexibilitet och dess utmärkta läge gör den attraktiv för många bolag som ställer höga krav för sitt kontor."

Lena Brixstedt, Associate Director Colliers: "Jag ser fram emot att få jobba tillsammans med Hufvudstaden och skapa bra affärer tillsammans.”

Lokalen är BREEAM In-Use certifierad.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se