Här växer Bjurfors Nyproduktion i Skåne

Här växer Bjurfors Nyproduktion i Skåne

Bostäder

14 oktober 2020

Bjurfors fortsätter sin satsning i Skåne genom att etablera Bjurfors Nyproduktion även i Lund.

Idag finns Bjurfors Nyproduktion Skåne redan representerat med kontor i Malmö och Helsingborg där man tar sig an nyproduktionsprojekt över hela Skåne.– Vi har varit verksamma inom nyproduktion i Lund under många år, men då utifrån Malmö. Tack vare allt större efterfrågan och eftersom vi vill utöka vår service i närområdet väljer vi nu att öppna en lokal avdelning i Lund där våra fastighetsmäklare Karolina Wictorin och Thim Falk kommer att vara placerade, säger Mattias Larsson, vd på Bjurfors Skåne.

På Bjurfors Nyproduktion Skåne finns idag åtta fastighetsmäklare som enbart jobbar med försäljning av nyproduktion och tillsammans gör de fler än 600 nyproduktionsaffärer per år.

Bjurfors nyproduktionsmäklare fungerar som rådgivare, mäklare och projektledare och jobbar tätt och i synergi med över 20 lokala Bjurforskontor runt om i Skåne.

– För att kunna leverera den absolut bästa servicen och kunskapen kring en lyckad bostadsaffär är det viktigt att finnas där kunderna finns. Goda nätverk både på säljarsidan och köparsidan är väsentligt idag, och det kan vi nå genom ett bra samarbete mellan kontoren, säger Eric Swahn, nyproduktionsansvarig för Bjurfors Skåne.

Bjurfors Nyproduktion är en av Skånes ledande aktörer inom försäljning av nyproducerade bostäder och erbjuder en bred samling tjänster inom området.

– Vår organisation ger oss den unika fördelen att vi kan stärka vårt erbjudande med ett stort mått av lokalkännedom. Med tryggheten som följer av vår erfarenhet och vårt kunnande hjälper vi våra uppdragsgivare och deras kunder att visualisera sina framtida hem, avslutar Mattias Larsson.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se