Här säljstartar Veidekke i Göteborg Foto: Veidekke

Här säljstartar Veidekke i Göteborg

Bostäder

5 november 2019

Intresset för det tio våningar höga huset med 56 lägenheter i storlekarna 1-4 rum och kök har varit mycket stort.

Veidekke Eiendom säljstartar nu sitt andra bostadsprojekt i populära Flatås i Göteborg – ett tio våningar högt hus med 56 lägenheter i storlekarna 1-4 rum och kök. Intresset för det nya huset är mycket stort och i systerprojektet Flatås Park har ytterdörrarna till 140 nyinflyttade lägenheter precis slagit igen. Över 1 000 intressenter har anmält sitt intresse för att köpa en bostad i Änggårdsblicken, som det nya huset kommer att heta. Namnet uppkom med anledning av utsikten från de översta våningsplanen som bjuder på hänförande utblickar mot Änggårdsbergen men även in mot stan och Västra Frölunda.

- Flatås är för många göteborgare en dold pärla som kanske har passerat förbi lite obemärkt – trots sitt stadsnära läge. För de som redan bor här är det trivsamma och lugna området, med tillgång till både naturen och stadslivet, en självklar del av Göteborgs stad, säger Melissa Mahan, försäljningschef Väst på Veidekke Eiendom

Huset byggs enligt Svanenmärkningen och den gemensamma nämnaren för de nya hemmen är effektivitet, då de är planerade för att skapa riktigt bra funktion och trivsamhet på alla kvadratmetrar. Rymliga balkonger och generösa uteplatser samt fönstersättningar ända ner till golvet skapar luftiga och ljusa hem. Flatåsparken ligger alldeles invid och är en härlig park för både aktivitet och lugn och ro. I området finns även bra mataffärer och populära skolor.

- Det är otroligt fina lägenheter och området i sig bidrar verkligen till att man kommer att trivas i sin nya bostad. I det här fallet har vi dessutom lyckats skapa lägenheter som också är prisvärda och exempelvis kan man köpa en tvåa från 1 895 000 kr, säger Melissa Mahan

Änggårdsblicken inreds genom inredningskoncept Veidekke ID vilket bland annat innebär att man kostnadsfritt väljer mellan tre härliga inredningsstilar - Korall, Kristall eller Grafit. Den valda stilen går som en röd tråd genom hela lägenheten vad gäller färgval, golv och köks- och badrumsinredning. Tiovåningshuset i Flatås blir det andra projektet i Sverige som erbjuder möjligheten att få en komplett inredningsstil utifrån ens egen smak – från start.

- Konceptet är ett steg i att bygga mer personliga bostäder som förenklar vardagen. Vårt design- och inredningsteam har under en lång tid metodiskt tagit fram konceptet som syftar till att möta människors ökade krav på hem med individuellt anpassade lösningar – både estetiskt och rent praktiskt, säger Melissa Mahan.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se