Här är Sveriges bästa uthyrare just nu
Nicklas Schmidt mottog i januari förra året priset som Årets Uthyrare 2017. Han fick bland annat ett stipendie på 15 000 kronor. Prisutdelare var Pelle Frisack. Foto: Torbjörn Hedberg.

Här är Sveriges bästa uthyrare just nu

Fastighetsgalan

11 december 2019

Tävlingsåret i Årets Uthyrare börjar lida mot sitt slut. Men mycket brukar hända under slutspurten och snart släcks sidan ner.

På Fastighetsgalan som World in Property arrangerar tillsammans med Lokalguiden delas varje år pris ut till årets uthyrare, årets mäklare och årets uthyrningsteam. Tävlingen baseras på registrerade uthyrningar under ett år och pågår för fullt på aretsuthyrare.se.

Kampen om vem som vinner är i dagsläget långt ifrån över, men i dag kan World in Property presentera vilka som för tillfället ligger i topp i respektive kategori.

Årets Uthyrare:

1. Oscar Mörner, Novi Real Estate

2. Linda Neidert, Bygg-Göta Göteborg AB

3. Gustav Björkman, Unibail-Rodamco-Westfield

Årets Mäklare:

1. Gustav Hellströmer, New Property AB

2. Catia Johansen Sangberg, New Property Ab

3. Sanna Ljungström, Relier - Real Estate Advisor

Årets Team:

1. Novi Real Estate

2. New Property AB

3. Corem Property Group

Tävling pågår fram till och med den 31 december och mycket kan, och brukar, hända tills dess. Snart släcks sidan ner för att hemlighålla vinnarna.

Nästa gång priset delas ut är alltså under Fastighetsgalan på Berns den 29 januari 2020. Vill du vara med och få chans att vinna ett stipendie, gå in på aretsuthyrare.se och läs mer.

Av Redaktionen

Faktaruta

Om tävlingen:

Uthyrare och mäklare är viktiga för företag som söker nya lokaler. Genom att kora Årets Uthyrare vill Lokalguiden lyfta fram uthyrarnas och mäklarnas roll.

Årets Uthyrare, Årets Mäklare & Årets Team (både fastighetsägarnas team och mäklarnas team tävlar i denna kategori) är tävlingskategorierna under 2019. Vinnare i respektive kategori tilldelas ett stipendium.

Alla uthyrare och mäklare är automatiskt kvalificerade till Årets Uthyrare, klicka bara på "Anmäl mig till tävlingen-knappen" ovan, fylla i epostadress och klicka Skicka registreringsmail.

Källa: Lokalguiden

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se