Här är Atriums nya tillskott i Sickla

Uthyrning

23 september 2020

Atrium Ljungberg fortsätter expandera Sickla. Nu har bolaget tecknat hyresavtal med flera nya aktörer som tar plats i köpstaden.

Streetfoodkedjan Bastard Burgers och familjeföretaget Bönor och Blad är två av de som väljer Sickla för sina nya etableringar. Även HTH Kök kommer att öppna butik med showroom i den snabbt växande stadsdelen.

Bastard Burgers grundandes 2016 och har med sina prisbelönta hamburgare och ett stort veganskt utbud expanderat kraftigt trots tuffa tider. Streetfoodkedjan med rötter i Norrland har idag ett 30-tal restauranger över hela landet och i november slår de upp sina dörrar i Sickla.

– Sickla är en spännande plats med stora framtidsplaner. Det här vill vi vara en del av, säger Björn Havden, etableringschef på Bastard Burgers. Vi ser fram emot att få öppna och hoppas bli ett starkt tillskott till restaurangutbudet i Sickla, avslutar han.

I slutet av oktober öppnar även Bönor & Blad i Sickla, en omtyckt specialistbutik med ett brett utbud av te, kaffe och kvalitetschoklad. Det väletablerade familjeföretaget växer och butiken i Sickla blir deras åttonde.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se