Här öppnar Elgiganten nytt
Bild: Elgiganten

Här öppnar Elgiganten nytt

Uthyrning

31 mars 2023

Elgiganten expanderar rejält och inviger nu det nya varuhuset vid Solbacken handelsområde.

Den 31 mars 2023 slår Elgiganten upp dörrarna till sitt nya varuhus som flyttat till Solbacken handelsområde i Skellefteå. Varuhuset blir nästintill dubbelt så stort och går från 995 kvm till 1762 kvm. I och med flytten etableras det senaste butikskoncptet som varuhuskedjan byggt upp i många varuhus de senaste åren. Det innebär skandinavisk butiksinredning samt dedikerade avdelningar för Elgigantens stora satsningsområden; kök och gaming.

- Vi är stolta att äntligen få öppna vårt nya fina varuhus. Solbacken är en attraktiv handelsplats med en välkomnande atmosfär och har varit en efterlängtad flytt för oss. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda personlig service men med ett ännu större och bättre utbud av produkter och tjänster, säger Anton Olsson, varuhuschef på Elgiganten Skellefteå.

En av de stora förändringarna i varuhuset är att det egna Svanenmärkta köksvarumärket Epoq presenteras genom en ny köksutställning. För att erbjuda den bästa rådgivningen och servicen anställer Elgiganten flera köksspecialister som står redo att guida kunderna med allt från inspiration och ritningar till montering och leverans.

- Vare sig kunderna är på jakt efter ett färgglatt, minimalistiskt eller klassiskt kök till sitt hem finns vi med på hela resan mot drömköket. Att vi dessutom erbjuder ett enormt stort utbud av vitvaror ser vi som en stor fördel, så att kunderna kan få en helhetslösning, säger Anton Olsson.

I varuhuset kommer det även finnas en helt ny gamingavdelning med ett gediget utbud av spel, tillbehör och gamingdatorer, vilket förväntas bli en stor attraktion för alla gamingentusiaster i Skellefteå.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se