Här landar Obos nya boprojekt

Här landar Obos nya boprojekt

Bostäder

5 juli 2019

När projektet säljstartade våren 2019 möttes det dock inte av den försäljning som man hade hoppats på. Hittills är 4 av 20 bostäder sålda.

Under våren 2019 säljstartade OBOS ett nytt projekt med 20 bostäder i Stallarholmen. Nu bekräftar OBOS att projektet kommer att färdigställas med en byggstart till hösten.

Med ett idylliskt läge vid Mälarens södra strand har OBOS planerat för det nya projektet Brf Sundby Äng i Stallarholmen; 20 bostäder på 120 kvm i radhusformat. 

– Det är ett fantastiskt område, bostäderna och den upplåtelseform vi bygger i är populära, och vi har intressenter. Vi kan därför med stor säkerhet säga att försäljningstakten är en reflektion av bostadsmarknaden, säger projektutvecklare Sara Hägglöv.

OBOS planerar att byggstarta Brf Sundby Äng till hösten, och kan därmed garantera allmänheten projektets färdigställande.

– Vi har fått mandat att sätta spaden i marken trots en långsam försäljning, säger Sara. I och med detta får vi möjlighet att trygga våra intressenter vilket känns mycket bra.

Stallarholmen är en växande ort, belägen mittemellan Strängnäs och Mariefred. Brf Sundby Äng får ett barnvänligt läge nära natur, bad och service bara en timme från Stockholm.

– Vi tror på Stallarholmen. Det är en plats där vi är övertygade om att människor vill bo och leva, och vi ser ortens potential. Därför känns det roligt att vi får möjlighet att byggstarta, avslutar Sara.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se