Här byggs nya Skåne-bostäder Foto: Fastighets AB 3Hus

Här byggs nya Skåne-bostäder

Bostäder

10 juni 2019

Under sommaren 2019 påbörjar Fastighets AB 3Hus uppförandet av 38 nya och moderna hyresrätter inom kvarteret Ejdern 1.

Fastighets AB 3Hus, systerbolag till BAB bygg, påbörjar byggnation av ytterligare 38 moderna hyresrätter i Örkelljunga. Lägenheterna kommer att vara yteffektiva 1:or, 2:or och 3:or, med genomgående hög standard.

- Ejdern 14 är en del i Ejdern-området som vi på Fastighets AB 3Hus utvecklar i nära samarbete med Örkelljunga kommun i enlighet med avsiktsförklaringen som togs fram under 2015. Vi ser verkligen fram emot att förse Örkelljunga med fler nyproducerade hyresrätter, säger Christer Andersson, Fastighets AB 3Hus.

Behovet av bostäder kommer med största sannolikhet öka i Örkelljunga de kommande åren. Örkelljunga kommun har stora expansionsplaner avseende verksamhetslokaler vid Skåneporten, i direkt anslutning till E4:an.

- Vi tror att efterfrågan på hyresrätter kommer att växa de kommande åren, då arbetstillfällen inom kommunen succesivt ökar. Vi kommer bygga hyresrätter med riktigt bra standard, då vi känner att detta är en bristvara i Örkelljunga, säger Mikael Sjunnesson, Fastighets AB 3Hus.

Preliminär byggstart är under sommaren 2019 och med inflyttning hösten 2020.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se