Här blir det nya bostäder i Landskrona Foto: Boklok

Här blir det nya bostäder i Landskrona

Bostäder

16 april 2019

Totalt är det tal om över ett 20-tal bostadshus och under onsdagen den 24 april startar försäljningen.

På onsdag den 24 april startar försäljningen av Boklok-radhus i Landskrona.

I Karlslund-området ska Boklok bygga 24 radhus i forma av bostadsrätter. Husen har 5 rum fördelade på 117 kvadratmeter i två plan, med egen trädgård och plats för två bilar på uppfarten. 

– Området Karlslund står inför en stor förändring de närmsta åren. Kommunen planerar bland annat att bygga ett större vattenland och idrottscentrum men också att försköna hela området med fler grönområden, dagvattendammar och lekplats. Detta kommer att göra området ännu mer attraktivt, så att kunna erbjuda bostäder till ett bra pris just här känns väldigt roligt, säger Magnus Hallonlöf, projektledare på BoKlok.

Bokloks försäljningsfilosofi bygger på principen ”lika för alla” och bostäderna fördelas genom offentlig turordningsdragning. En turordningslista upprättas och kunder får välja den BoKlok-bostad som passar dem bäst utifrån det turordningsnummer de tilldelats.

– Vår filosofi är att alla ska ha råd att bo bra och vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda nybyggda bostäder av bra kvalitet till ett bra pris. Genom vår turordningslista får alla möjlighet att välja boende utan att behöva armbåga sig fram i en budgivning. Det känns fint!, säger Magnus Hallonlöf.

Det nya kvarteret Boklok Pilkronan ligger på promenadavstånd till skola, förskola och matbutik. Samtidigt är det nära havet och centrum och tågstation ligger mindre än 2 kilometer bort. Helsingborg och Malmö nås båda med tåg på under 30 minuter.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se