Hon är ny vd för Poseidon Lena Molund Tunborn, nytilträdd vd för Poseidon. Foto: Poseidon

Hon är ny vd för Poseidon

Personnytt

23 juli 2018

Det var den 1 juli som det kommunala bostadsbolaget i Göteborg fick en ny vd som efterträdde Anders Söderman.

 

Styrelsen för Poseidon fattade den 27 juni beslut om att utse Lena Molund Tunborn till ny verkställande direktör för Bostads AB Poseidon.

Lena Molund Tunborn har en lång och bred erfarenhet inom Bostads AB Poseidon. Lena är utbildad journalist och anställdes 1999 som informationsansvarig. Sedan dess har hon haft flera tjänster i bolaget.

Lena har även haft rollen som projektledare för Fastighetsägare i Gamlestaden, nu BID Gamlestaden. 2013 tillträdde hon som distriktschef i Väster.

- Det känns mycket hedrande och ansvarsfullt att jag nu fått förtroendet att axla rollen som VD. Vårt uppdrag som allmännyttigt bolag handlar om något av det mest grundläggande i människors liv – rätten till bostad och en trygg och trivsam livsmiljö. Poseidon är en organisation med fantastiskt fina medarbetare, och med stark drivkraft att göra skillnad på riktigt. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla vårt samarbete med Göteborgs Stad och andra aktörer, som vill bidra till att skapa en hållbar stad med levande och trygga stadsdelar, Lena Molund Tunborn.

Lena tillträdde tjänsten den 1 juli 2018.

Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se