Hon blir ny vice vd på Castellum
Foto: Castellum

Hon blir ny vice vd på Castellum

Personnytt

22 januari 2019

Som ett led i Castellums starka tillväxt rekryteras en Investeringsdirektör och vice vd med stor erfarenhet inom fastighetsvärlden.

Carola Lavén kommer från en roll som Affärsområdeschef för NCC Property Development där hon också varit en del av koncernledningen.

- Det känns fantastiskt roligt att få in den stora och internationella kompetens Carola Lavén besitter till Castellums koncernledning. Vi kommer nu ha en större kapacitet att fortsätta växa med allt större investeringar och projektportfölj samt ta ett samlat Nordiskt grepp kring portföljens utveckling. Carola får det samlade ansvaret för att strategisk ansvara för portföljens utveckling samt att leda projekt såväl som transaktionsverksamheten för koncernen, säger Henrik Saxborn, verkställande direktör Castellum AB.

Carola Lavén har mer än 20 års erfarenhet inom fastighetsvärlden, innan rollen som Affärsområdeschef för NCC Property Development har Carola också haft ledande roller på Atrium Ljungberg, Ljungberg-Gruppen, Drott och Skanska samt styrelseerfarenhet från olika uppdrag.

- Jag ser fram emot att få bidra till Castellums ambitiösa tillväxtresa och långsiktiga aktieägarvärde. Jag hoppas kunna tillföra ytterligare bredd och kompetens samt ett internationellt perspektiv till verksamheten, säger Carola Lavén.

Carola Lavén kommer att ingå i koncernledningen och tillträder sin nya tjänst senast 1 augusti 2019.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se