Hon blir ny transaktionschef i Nyfosa

Hon blir ny transaktionschef i Nyfosa

Personnytt

10 september 2020

Nyfosa har under det senaste året stärkt sitt transaktionsteam med flera erfarna medarbetare och är väl rustat för ett fortsatt högt förvärvstempo.

Nyfosa har rekryterat Josephine Björkman som ny Transaktionschef. Josephine har sedan april i år varit tillförordnad transaktionschef samt ingått i koncernledningen och kommer tillträda den ordinarie tjänsten omgående.

Josephine Björkman är civilekonom från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Hon har mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen och har tidigare haft roller såsom transaktionschef på Jernhusen och affärsutvecklare på GE Real Estate. Josephine har under det senaste året arbetat för Nyfosas transaktionsteam på konsultbasis och sedan april 2020 varit tillförordnad transaktionschef.

– Under året som gått har Josephine varit en viktig del av vår transaktionsverksamhet och haft en central roll i flera av de större affärerna. Vi är mycket glada att hon nu väljer att ta sig an uppgiften som ordinarie transaktionschef, säger Stina Lindh Hök , Operativ chef och tillträdande VD för Nyfosa

– Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta vara med på Nyfosas spännande resa. Nyfosas transaktionsteam har ständigt siktet inställt på nya affärer, säger Josephine Björkman, tillträdande Transaktionschef i Nyfosa.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se