Hon blir ny toppchef på Skanska
Caroline Andersson, ny Uthyrnings-och marknadschef för Skanska Fastigheter Stockholm.

Hon blir ny toppchef på Skanska

Personnytt

23 maj 2023

Caroline Andersson blir ny Uthyrnings-och marknadschef för Skanska Fastigheter Stockholm. Hon tillträder direkt och efterträder därmed Fredrik Lantz som slutat på Skanska.

I sin nya roll kommer Caroline övergripande ansvara för Skanska Fastigheter Stockholms uthyrnings- och marknadsföringsverksamhet och hon blir även en del av ledningsteamet i Skanska Fastigheter Stockholm.

Caroline har i sin senaste roll som uthyrare på Skanska Fastigheter genomfört ett framgångsrikt uthyrningsarbete i Sthlm 01 och Sthlm 04 som ligger belägna i Skanskas stora utvecklingsområde Sthlm New Creative Business Spaces. Hon kommer fortsatt arbeta operativt med uthyrningen av den snart färdigställda kontorsbyggnaden Sthlm 02 Studion som står färdig i januari 2024.

Innan Caroline kom till Skanska har hon under sina 17 år i fastighetsbranschen haft flera olika roller som bland annat marknadsområdeschef på Humlegården, förvaltare på Castellum samt projektledare vid lokalförändringsfrågor på konsultbolag.

– Jag är väldigt glad att Caroline tar sig an denna roll. Hon har en bred och gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen och ett starkt kundengagemang och intresse kring framtidens arbetsplatser säger Fredrik Bergenstråhle, vd för Skanska Fastigheter Stockholm.

– Jag ser fram emot att vara med och leda utvecklingen av hållbara och attraktiva arbetsplatser till organisationer som delar vår övertygelse om att deras anställda skapar störst värde tillsammans på ett attraktivt kontor. Vi har flera spännande kontorsprojekt på gång i Stockholmsområdet, säger Caroline Andersson.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se