Hon blir ny Riksbyggenschef i Gbg
Marianne Wadefalk. Foto: Riksbyggen

Hon blir ny Riksbyggenschef i Gbg

Personnytt

28 januari 2019

Den 1 april tillträder en ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Göteborg.

 

Det är Marianne Wadefalk som kliver in den nya rollen som chef för Riksbyggens marknadsområde Göteborg. Hon kommer närmast från tjänsten som sektionschef inom Västra Götalandsregionen.

– Jag lockades av att börja arbeta på Riksbyggen för att det är ett företag som mycket aktivt arbetar med hållbarhetsfrågor, innovation och samhällsutveckling. Jag vill vara en del i att skapa framtidens boende, säger Marianne Wadefalk.

Sedan 2011 har Marianne arbetat som sektionschef inom Västra Götalandsregionen. Tidigare har hon bland annat arbetat inom HSB Göteborg som kontorsansvarig och som processägare för felanmälan och fakturering.

– Jag har arbetat större delen av mitt yrkesliv inom servicebranschen. Nu ser jag fram emot att tillsammans med mina nya medarbetare få utveckla Riksbyggens fastighetsförvaltning utifrån kundens behov, säger Marianne.

Riksbyggen förvaltar mer än 20 000 bostadsrätter i Marknadsområde Göteborg, som spänner över sju kommuner, och ytterligare drygt 40 000 hyresrätter.

Riksbyggens fastighetsförvaltning i Göteborg har också ca 20 kommersiella och offentliga kunder med blandade uppdrag som drift, lokalvård och skötsel. Riksbyggens fastighetsförvaltning i Göteborg har cirka 130 åretruntanställda och cirka 15 säsongsarbetare under sommarsäsongen.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se