Hon blir ny regionchef på Jernhusen i Malmö Foto: Jernhusen

Hon blir ny regionchef på Jernhusen i Malmö

Personnytt

1 juni 2018

Jernhusen fortsätter utvecklingen av stationsnära stadsområden med både fler och större stadsutvecklingsprojekt i planering och genomförande. I Malmö börjar Sara MacDonald efter sommaren som ny regionchef inom affärsområde Stadsutveckling.

Sara MacDonald kommer närmast från Malmö Kommunala Bostäder, MKB, där hon idag är nyproduktionschef. Dessförinnan har Sara arbetat på JM och Skanska.

– Sara har en gedigen ledarerfarenhet och kompetens inom fastighets- och stadsutveckling. Hennes erfarenheter inom såväl bostadsutveckling som nyproduktion i Öresundsregionen kommer bidra starkt till den fortsatta utvecklingen av verksamheten, säger Ann Wiberg, chef för affärsområde Stadsutveckling.

I Malmö är Jernhusen i en intensiv fas i utvecklingen av Södra Nyhamnen vid Centralstationen där bygget av nya kontorshuset Foajén pågår. I området planeras också för nya bostads- och kontorsfastigheter samt en ny domstolsbyggnad.

– Att få utveckla stationsnära lägen tillsammans med övriga teamet och driva stadsutveckling med långsiktighet och hållbarhet som målsättning ska bli väldigt roligt, säger Sara MacDonald.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se