Hon blir ny marknadsområdeschef på Riksbyggen

Hon blir ny marknadsområdeschef på Riksbyggen

Personnytt

28 augusti 2023

Den 1 oktober tillträder Ann-Christine Thurn sin nya roll som marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i norra Skåne.

Ann-Christine Thurn har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling, personalledning och förändringsledning. Ann-Christine kommer närmast från HSB Östergötland där hon är chef för Boservice. Hon har innan dess arbetat som distriktschef och chef för förvaltningsutveckling på AB Stångåstaden.

-Mina möten med Riksbyggen har jag upplevt som mycket positiva och professionella. Jag känner mig väldigt glad och inspirerad att få börja på Riksbyggen, säger Ann-Christine Thurn. Jag ser fram emot att få träffa personal, kunder och medlemmar för att tillsammans fortsätta säkerställa en god och framgångsrik verksamhet.

-Jag är så glad över att Ann-Christine blir ny MO-chef i norra Skåne. Hon kommer med sin gedigna erfarenhet att leda den fortsatta utvecklingen och framgången i norra Skåne, säger Carina Persson affärschef Fastighetsförvaltning.

Marknadsområde norra Skåne omfattar 19 kommuner och kunderna består av både bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare, totalt cirka 240 uppdragsgivare. Sammanlagt arbetar cirka 100 anställda inom marknadsområdet plus ett antal säsongsanställda varje sommar.

Ann-Christine Thurn ersätter Carina Persson som har gått vidare inom Riksbyggen som affärschef fastighetsförvaltning.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se